Soep

Soep van de dag met brood

Voorgerechten

Gerookte zalm( ajuin, bieslook,vinaigrette)

Carpaccio van ossehaas(rucola,balsamico,pijnboompitten,parmezaan)  

Tomaat met grijze garnalen(1)

Tomaat met grijze garnalen(2)

Kaaskroketten

Garnaalkroketten

Twijfelaar(garnaal +kaaskroket)

Scampi’s lookboter(6)

Scampi’s diabolique(6) (pikant)

brood inbegrepen bij de voorgerechten

Pasta

Spaghetti bolognaise

Lasagne

Specialiteiten

Spare ribs met sla garnituur en verse frietjes

(normaal, zoet of pikant)

                                   Gamba’s à la plancha

Mosselen natuur

Mosselen look

Mosselen lookroom

Mosselen witte wijn

   

Vleesgerechten

Chateaubriand (blauw/wit 250gr.)

Entrecôte (blauw/wit 350 gr)

Paardenfilet (250gr)

  Visgerechten

Kabeljauwhaasje op vel gebakken

Scampi’s lookboter (9) 

Scampi’s diabolique (9)pikant

 Supplement

Peperroomsaus

Champignonsaus

Bearnaisesaus

Preiroomsaus

Verse frietjes

Kroketjes

Puree

Brood

Mayonaise

Ketchup

Mosterd

Tartaar

Appelmoes

Salades

Geitekaas, appeltjes, pijnboompitten, honing

Kip van de chef

Neptunus (scampi’s, garnalen, gerookte zalm)

Huisgemaakt

Vlaamse stoverij met Grimbergen en verse frietjes.

Vol- au- vent met verse frietjes

Witloof in de oven

Kindergerechten (tot 12 jaar)

Spaghetti bolognaise

Curryworst met verse frietjes

Koniginnenhapje met verse frietjes

*al de hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes, kroketjes, puree of brood.

wij aanvaarden bank/kredietkaarten vanaf 20 euro

Vanaf 5 personen gelieve uw keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten.

De Veertoren
Eetcafe - Bodega